Majoitus
Aktiviteetit
Rentoutuminen
Kalastus
Luontokohteet ja puutarhat
Lähiruoka
Nähtävyydet
Liikenne ja kuljetus
Green Crew Viherranta - elämyksiä!

TEKEMISTÄ: saaristolaiselämän kokemista/-majoitusta, mökkivuokrausta, Karhulan tilalla, veneretket Selkämeren kansallispuistoon, kalastusta, lintujen bongausta, luontokuvausretkiä, melontaa, uimista, saunaillat kylpytynnyreineen meren äärellä, eräruokaa tulilla, hiljaisuusretkiä, telttaretkiä saaristoon, hauskoja luontotehtäviä- ja olympialaisia, Green Care -valmennuskurssit, leirit, luonto- ja erätaidot, Ulos neukkarista -tykypäivät, Salapoliisina luonnossa -ohjelmia, Ahdin pilkkikisat, polttarit, kokoukset, pienten ryhmien kinkerit- ja juhlat, ruokapalvelut, luontoretket myös mantereella. Ja paljon muuta!

KENELLE: kaveriporukoille, perheille, pariskunnille, yrityksien asiakkaille ja henkilöstölle, hoitoalan ammattilaisille ja asiakkaille, luontoa kaipaaville, rennosta saaristolaiselämästä haaveileville, yhdistyksille, hankkeille- ja projekteille - ihan kaikille!

MISSÄ: Karhulan tila saaressa toimii perustukikohtanamme. Olemme ylpeitä siitä, että kyse ei ole viiden tähden majoituksesta, vaan aidosta, tunnelmallisesta ja hyvin tavallisista saaristoelämisen puitteista puuceellä höystettynä. LISÄKSI TOIMIMME MYÖS MANTEREELLA, jossa järjestämme erilaisia luonto- ja valmennuspalveluja.

MIKSI TÄNNE: Sijaitsemme ainutlaatuisen Selkämeren kansallispuiston kupeessa ja meillä on kotoisa olla ja elää. Isäntäpari on palveluksessanne ja opastaa taatusti ikimuistoisten elämyksien pariin! TERVETULOA!

Basecamp: Karhulan tila / Päriholma 29700 Ahlainen, Pori
+358407014595
info@gcviherranta.com